Dnes: 12:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 12:00 – 23:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00–15:00
Neděle 22.6.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 23.6.2025
-
Frankfurtská polévka s párkem 0, 25l 1942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA filírovaná v sezamové briošce s listem salátu, rajčetem a karamelizovanou červenou cibulí, hranolky, hořčičný dip 150g 13791011195 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v corn flakes podávaná s bramborovou kaší, malý salát coleslaw 150g 137179 Kč
-
3. VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece pečené na kmínu, cibuli a česneku, s dušeným smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 150g 13710175 Kč
-
4. RÝŽOVÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM sušenými rajčaty v tomatové omáčce se smetanou, sypané parmazánem 300g (bez lepku) 37175 Kč
Úterý 24.6.2025
-
Cibulový krém s krutony 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S PEČENÝM KUŘECÍM SUPREME v krémové omáčce s liškami a opraženou cibulkou 300g 13710195 Kč
-
2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený sýrem hermelín a slaninou, smetanová omáčka se zeleným pepřem, bramborová kaše s restovanou karotkou, malý listový salát (bez lepku) 150g 79179 Kč
-
3. HOVĚZÍ TOKÁŇ připravený přes noc s restovanými paprikami, rajčatovým protlakem a červeným vínem, pečená jasmínová rýže 150g 17910175 Kč
-
4. SMAŽENÝ SÝR EMENTÁL PLNĚNÝ ŠUNKOU ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými bramborami sypanými petrželkou, naše tatarská omáčka 150g 137175 Kč
Středa 25.6.2025
-
Kulajda s vejcem a bramborem 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ROASTBEEF pečený dorůžova v pikantní marinádě s bramborami grenaille a vyuzenou majonézou (bez lepku) 150g 379195 Kč
-
2. JELENÍ GULÁŠ na kořenové zelenině s hříbky a červeném víně, domácí špekové knedlíky 150g 1379179 Kč
-
3. KUŘECÍ ŠPÍZ protýkaný klobásou, paprikou a cibulí se steakovými hranolky a chipotle majonézou (bez lepku) 150g 379175 Kč
-
4. KRŮTÍ STRIPSY v panko strouhance na salátové variaci s bylinkovo-česnekovým dresinkem a rozpečenou bagetou 300g 1379175 Kč
Čtvrtek 26.6.2025
-
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25l 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÝ PSTRUH NA MÁSLE s restovanými bramborami na slanině s cibulí a česnekem (bez lepku) 250g 479195 Kč
-
2. KRŮTÍ PRSA na variaci salátů a zeleniny s hořčičným dresinkem a rozpečeným pita chlebem 300g 1379179 Kč
-
3. LASAGNE „POLLO SPINACHI“ italské těstoviny s kousky kuřecích prsou a špenátem ve smetanovém bešamelu zapečené mozzarellou 300g 1379175 Kč
-
4. VEPŘOVÁ KOTLETA NA GRILU se sýrovou omáčkou, smažené bramborové rösti (bez lepku) 150g 79175 Kč
Pátek 27.6.2025
-
Bramboračka s houbami 0, 25l 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÉ KREVETY v česnekovém oleji na listech salátu s ančovičkovým dresinkem, vejcem a krutony 300g 12347195 Kč
-
2. KUŘECÍ PRSA pečená ve slanině s restovanými fazolkami s červenou cibulkou, americkými bramborami a česnekovým dipem (bez lepku) 150g 79179 Kč
-
3. UZENÁ KRKOVIČKA na páře se zadělávaným čerstvým zelím a domácími bramboráčky, opražená cibulka 150g 1379175 Kč
-
4. KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE zjemněné smetanou, těstoviny 220g 1379175 Kč
Sobota 28.6.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.