Dnes: 08:00 – 00:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 11:00 – 00:00
- Neděle: 11:00 – 22:30
Pátek 19.12.2025
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TÁBORSKÁ BAŠTA s dušeným zelím, uzená krkovice, pečená plec na česneku s kmínem, opečená klobáska, houskový knedlík, náš bramborový knedlík 137910183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK SE SLANINOU A ŽAMPIÓNY, grilovaný kuřecí plátek v přírodní omáčce se slaninou a žampióny, bramborové krokety 137172 Kč
-
3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ V PANKO STROUHANCE NA „CAESAR“ SALÁTU, smažené kuře v křupavé strouhance z bílého pečiva, římské listy s ančovičkovým dresinkem, pečivo, vejce 134710163 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ FLEKY S RESTOVANÝM UZENÝM na cibulce, s muškátovým oříškem, smetanou a vejci, kyselá okurka 13710163 Kč
Sobota 20.12.2025
-
1. 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379185 Kč
-
2. 2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379225 Kč
Neděle 21.12.2025
-
1. 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379185 Kč
-
2. 2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379225 Kč
Pondělí 22.12.2025
-
Krémová kuřecí se zeleninou42 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: THAJSKÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM, kuřecí kousky marinované v Hoisin omáčce s restovanou zeleninou, bambusem, pšeničné nudle, koriandr 13469183 Kč
-
2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA S CHILLI, marinovaná v sójové omáčce s máslovou kukuřicí, pečené mladé brambory s tymiánem, česnekový dip 67172 Kč
-
3. 2. ZNOJEMSKÉ KRŮTÍ KOSTKY, dušená krůtí stehna na cibulovém základu s kyselými znojemskými okurkami, pečená rýže (bez lepku) 7910163 Kč
-
4. 3. PEČENÁ VEPŘOVÁ SEKANÁ SE SLANINOU, připravená z vepřové plece, masová omáčka, štouchané brambory s cibulkou na sádle 137910163 Kč
Úterý 23.12.2025
-
frankfurtská s párkem 13679
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE S FAZOLEMI, sekané hovězí v cibulovém základu s protlakem a červenými fazolemi, dušená Jasmínová rýže (bez lepku)183 Kč
-
2. 1. GRILOVANÝ PLÁTEK KUŘECÍHO PRSA zapečený se sýrem mozzarella a rajčaty, bramborová kaše, přírodní omáčka (bez lepku) 7910172 Kč
-
3. 2. TRHANÉ KUŘECÍ V BBQ OMÁČCE NA HRANOLKÁCH, trhaná kuřecí prsa ochucená naší uzenou BBQ omáčkou, bramborové hranolky, cheddarová omáčka (bez lepku) 7910163 Kč
-
4. 3. VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE, dušená plec v cibulovém základu s mletou paprikou, zjemněná smetanou, houskový knedlík 1379163 Kč
Středa 24.12.2025
-
Zavřeno
Čtvrtek 25.12.2025
-
Zavřeno
















