Pondělí 21.10.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Stará celnice |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Polévka: Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/ | ||
1. | 1: Pečená domácí panenská sekaná /150 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1, 7/ Česká kuchyně | |
2. | 2: Cchiche Di Patate /Italské bramborové nočky podávané s kapkou smetany a grilovanými kuřecími kousky 100 g/ /1, 3, 7 minutková úprava | |
3. | 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně | |
4. | 4: Byznys menu: Pečená vepřová žebírka /400 g/ naložení v BBQ marinádě a podávaná s křenem, hořčicí, beranními rohy a opékaným novým brambůrkem /1, 10/ Česká kuchyně | |
5. | 5: Pizza: PIZZA ALLA VENEZIA /salsa, sýr, chorizo, šunka, camembert, beranní rohy 1, 3, 6, 7, 12/ |
Polévka: Brokolicový krém se žemlovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/ | ||
1. | 1: Pečená jehněčí žebírka /300 g/ na česneku a tymiánu podávaná se šťouchanými bramborkami se slaninou a cibulkou /1/ | |
2. | 2: Tortilla plněná grilovanými kuřecími kousky /100 g/, rajčetem, salátovou okurkou a trhanými plátky ledového salátu, Caesar Dip /celková váha 500 | 500 Kč |
3. | 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně | |
4. | 4: Byznys menu: Pečený pstruh duhový na másle a mořské soli /1 ks/350 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /1, 4, 7/ | |
5. | 5: Pizza: PIZZA NAPOLETANA /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, vejce, cibule, paprika 1, 3, 6, 7/ |
Polévka: Uzená s rýží a masem /1/, Ukrajinský hovězí vývar s kapkou smetany /1, 7/ | ||
1. | 1: Smažený sýr /120 g/ podávaný s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1, 3, 7/ | |
2. | 2: Flákota z marinované krkovičky na grilu //180 g/ podávaná s křenem, hořčící a opékaným brambůrkem /1, 7, 10/ minutková úprava | |
3. | 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně | |
4. | 4: Byznys menu: Jehněčí medailonky /200 g/ připravované metodou Sous Vide podávané se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, fazolovými lusky s plátkem česneku a šťouchaným brambůrkem /1, 7/ Česká kuchyně | |
5. | 5: Pizza: PIZZA SALAMI /salsa, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, chorizo, chilli koření 1, 3, 6, 7, 10, 12/ |
Polévka: Hráškový krém se žemlovými krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/ | ||
1. | 1: Pečené kachní stehýnko /1 ks/300 g/ na kmíně a soli podávané s červeným zelím a domácím bramborovým a knedlíčkem /1, 3, 7/ | |
2. | 2: Domácí jitrnička /1 ks/ 250 g/ podávaná s dušeným zelím a vařeným brambůrkem /1, 3, 7/ | |
3. | 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně | |
4. | 4: Byznys menu: Grilovaný norský losos /200 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný podávaný s grilovanou paprikou a cibulí a vařeným brambůrkem /1, 4/ minutková úprava | |
5. | 5: Pizza: PIZZA ALA ROMA /salza, sýr, lovecký salám, tvarůžky, feferónky, olivy/ /1, 3, 6, 7, 10/ |