Pondělí 15.4.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Jihlavský Parlament |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Hrstková (1,9) | ||
1. | Hlavní jídla: | |
2. | Trhaná slepice na paprice - trhaná slepice s krémovou paprikovou omáčkou, houskový knedlík nebo vařená kolínka (1,3,7,9) | |
3. | Salát s křupavým kuřetem - salátové listy s červenou cibulí, karotkou a paprikou, podávané s kuřetem smaženým v kukuřičných lupíncích, jogurtovou zálivkou a čerstvým pečivem (1,3,7,9,10,12) | |
4. | Cheeseburger se slaninou /hovězí mletý krk s podplečím, cheddar, anglická slanina, salát, rajče, nakládaná okurka, kečup, hořčice, majonéza, naše bulka/, smažené bramborové hranolky (1,3,6,7,9,10,12) |
Slepičí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a sekanou petrželovou natí (1,3,7,9) | ||
1. | Hlavní jídla: | |
2. | Kuřecí nugety v pikantním těstíčku, americké brambory, jogurtový dip (1,3,6,7,12) | |
3. | Smažené květákové růžičky, vařené brambory maštěné máslem s pažitkou, tatarská omáčka (1,3,6,7,9,10,12) | |
4. | Hovězí Stroganov - dušené hovězí nudličky v krémové omáčce s cibulí, okurkou a žampiony, podávané s pečenou rýží (1,6,9,10,12) |
Krémová česneková s chlebovými krutony (1,3,7,9) | ||
1. | Hlavní jídla: | |
2. | Vepřová plec v mrkvi - dušené kostky vepřové plece s kmínem, cibulkou a mrkví, podávané s vařeným bramborem s máslem a petrželovou natí (1,7,9) | |
3. | Pražská šunka od kosti s křenovou omáčkou - plátky pečené šunky od kosti přelité smetanovou omáčkou s čerstvým strouhaným křenem, podávané s kynutým houskovým knedlíkem (1,3,7,9) | |
4. | Steak z kuřecího prsa gratinovaný sušenou uzenou šunkou a mozzarellou, smažené bramborové hranolky, omáčka demi glace zjemněná máslem (1,6,7,9,12) |
Gulášová s bramborem, česnekem a majoránkou (1,6,9) | ||
1. | Hlavní jídla: | |
2. | Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, citron (1,3,6,7) | |
3. | Salát Nicoise /čti nysuáz/ - římský salát, kousky tuňáka, okurka, rajče, černé olivy, vařené brambory, fazolové lusky, vařené vejce, dresink, opečené tousty (1,3,4,7,10) | |
4. | Pečená vepřová krkovice připravená metodou Sous-Vide, dušené červené zelí s povidly, bramborový knedlík (1,3,9) |