Dnes: 11:00 – 17:00
- Pondělí: 10:30 – 22:00
- Úterý: 10:30 – 22:00
- Středa: 10:30 – 22:00
- Čtvrtek: 10:30 – 22:00
- Pátek: 10:30 – 22:00
- Sobota: 11:00 – 22:00
- Neděle: 11:00 – 17:00
-
přidáno: 18.04.2025Druh úvazku: HPP Nástup: ihnedPopis pozice:
- Máme po rekonstrukci, sezóna na krku, jaro se probouzí a první letošní zelenina začíná pravidelně jezdit do naší kuchyně. Vše je připraveno na další jízdu u nás, ale má to jeden háček. Chybí nám člověk v kuchyni, který by to cítil stejně a těšilo ho pracovat se skvělými surovinami napříč celoroční sezónou a kouzlit z nich krásu na talíři. Jsi to ty? Pojď pracovat k nám. Můžeš začít klidně hned. Teď je ta správná doba. U nás tě to bude bavit. Chcete se přiučit novým věcem? Vařit z opravdových surovin, které jinak chutnají i voní? Farma Struhy, netěchovické maso, Martin Kořének, Karol Lesný, Louženské kuře, jsou jich desítky a jsou to naši dodavatelé. Rádi přijmeme i kuchaře bez zkušeností, vše vás naučíme - stačí nám láska ke kuchařskému řemeslu. Rádi si s vámi sedneme a popovídáme o všem, co vás bude o práci u nás zajímat. Těšíme se na viděnou! Petr a Renata Klikovi
Nabízíme:- Příjemné pracovní prostředí, vaření ze skutečných surovin, učení nových věcí,
- 30-40 tisíc vše plnohodnotně na smlouvu, 4 pracovní dny v týdnu, společné teambuildingy a akce, účast na food festivalech v terénu, kvalitní káva zdarma
Požadujeme:- Lásku k vaření, spolehlivost, poctivost, dochvilnost.
Náplň práce:- Systém 4 pracovních dní v týdnu a zbytek volno. 2 kuchaři naproti sobě v kuchyni. K nim na přípravu a dohled šéfkuchař a pomocné síly na přípravu a nádobí. Práce od cca 11:00 do 22:00 ve všední den. V sobotu od 7:00 do 22:00, Neděle 7:00 - 15:00.
- Potřebujeme k tomu však právě tebe, kdo nám pomůže zvládnout letní nápor turistů.