Dnes: 11:00 – 24:00
- Pondělí: 11:00 – 24:00
- Úterý: 11:00 – 24:00
- Středa: 11:00 – 24:00
- Čtvrtek: 11:00 – 24:00
- Pátek: 11:00 – 24:00
- Sobota: 11:00 – 24:00
- Neděle: 11:00 – 23:00
Menu: 11:00 – 15:00
Čtvrtek 30.3.2023
-
0, 33l BRAMBORAČKA s hříbky a majoránkou 137945 Kč
-
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 250g ZAPEČENÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s uzenou krkovicí, hráškem, kukuřicí, vejcem a kyselou okurkou 37138 Kč
-
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 180g KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK s vepřovým masem, vařené pažitkové brambory a tatarka 13710148 Kč
-
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 250g TĚSTOVINY „ALFREDO“ čerstvé těstoviny s žampiony, šunkou, smetanou a sýrem 137158 Kč
-
4. HLAVNÍ JÍDLO 4 200g ŠPANĚLSKÁ PAELLA s kuřecími stehýnky, krevetami, slávkami a zeleninovou rýží 24168 Kč
-
5. TIP ŠÉFKUCHAŘE 300g HOVĚZÍ ŽEBRO pečené na česneku s listovým špenátem a horáckým knedlíkem 1379178 Kč
Pátek 31.3.2023
-
0, 33l KUŘECÍ VÝVAR se smaženým hráškem, zeleninou a nudlemi 13745 Kč
-
HLAVNÍ JÍDLO 1 150g KUŘECÍ SRDÍČKA na asijský způsob s kořenovou zeleninou, pórkem, sojovou omáčkou Kikkoman, feferonkou a vaječnými nudlemi 611138 Kč
-
1. HLAVNÍ JÍDLO 2 150g PODMÁSLOVÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KÝTY s mačkaným bramborem s anglickou slaninou a mladou cibulkou 13710148 Kč
-
2. HLAVNÍ JÍDLO 3 220g ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ STEHÝNKO pečené na hořčici a tymiánu s dušenou karotkou a houskovým knedlíkem 13710158 Kč
-
3. HLAVNÍ JÍDLO 4 150g HOVĚZÍ LOUPANÁ PLEC s rajskou omáčkou zahuštěná zeleninou a jasmínovou rýží 1379168 Kč
-
4. TIP ŠÉFKUCHAŘE 300g PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA s Jack Daniels marinádou, kukuřičným klasem a pečenou bramborou se smetanovým sýrem 179178 Kč
Sobota 1.4.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 2.4.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 3.4.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 4.4.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 5.4.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.