Akce ve městě všechny akce

Lobster Family restaurant

Dnes: 11:00 – 20:00
  • Pondělí: 11:00 – 20:00
  • Úterý: 11:00 – 20:00
  • Středa: 11:00 –20:00
  • Čtvrtek: 11:00 – 20:00
  • Pátek: 11:00 – 20:00
  • Sobota: 11:00 – 20:00
  • Neděle: 11:00 – 20:00
  • Lobster Family restaurant
  • Lobster Family restaurant
  • Lobster Family restaurant
  • Lobster Family restaurant
Ryby & mořské plody
28.07.2025 11:00
Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.



O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.



Akce začíná ve čtvrtek od 11:00 až do vyprodání. Menu uveřejníme vždy týden před akcí.



Těšíme se na vás!
Poklady moře na ohni
24.08.2025 17:00
Vychutnejte si vůni a chuť moře s Františkem Pospíšilem a Tomášem Juříkem. Naučíte se připravovat plněné kalamáry nebo humra, pracovat s ústřicemi a mušlemi a dokonale filetovat ryby. Tento kurz je ideální pro všechny milovníky mořských plodů a grilovaných delikates.
Maso – Oheň – Chianti
19.09.2025 18:00
Přesuňte se s námi na jeden večer do Toskánska a užijte si atmosféru plnou italských chutí, vyzrálého hovězího masa, grilování na terase, červeného vína a pohodové letní nálady.



Během večera budeme servírovat toskánské speciality a před vámi připravovat exklusivní vyzrálé hovězí maso typu US prime beef. O výběr prémiových vín typu Chianti se letos postará La Fattoria, která je také osobně představí a doplní o krátký úvod k jejich původu a kombinaci s jídlem.



Grilování proběhne přímo na terase Lobster Bistro. Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete.



Kapacita je omezená a rezervace je nutná. Rezervovat je možné jednotlivá místa nebo celé stoly.



Při rezervaci stolu pro 10 osob - zvýhodněná cena 1 810 Kč / osoba
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
25.09.2025 17:00
Milujete italskou kuchyni? A chcete bez omezení degustovat spoustu pasty, pizzy, noků a oblíbených předkrmů? Právě pro vás připravuje šéfkuchař František Pospíšil a Tomáš Juřík se svým týmem italské odpoledne formou "All you can eat". Můžete se těšit na 15 druhů neapolské pizzy, 11 jídel z těstovin a také rizota a noky. V antipasti baru vás bude čekat výběr uzenin, sýrů a salátů z celé Itálie.



Akce začíná ve čtvrtek v 17:00 a končí v 21:00



Budeme se těšit!
Podzim v Toskánsku
28.09.2025 17:00
Kurz zaměřený na tradiční toskánskou kuchyni a podzimní suroviny. Naučíte se připravit dobře vyváženou polentu, která tvoří základ mnoha jídel italského venkova. Zaměříme se na zpracování divočáka a jeho vhodnou úpravu pro podzimní období. Součástí kurzu jsou i recepty na jednoduché domácí těstoviny inspirované kuchyní z okolí Florencie. Kurz vede šéfkuchař František Pospíšil.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text