Dnes: 07:00 – 22:00
- Pondělí: 07:00 – 21:00
- Úterý: 07:00 – 21:00
- Středa: 07:00 – 21:00
- Čtvrtek: 07:00 – 21:00
- Pátek: 07:00 – 22:00
- Sobota: 08:00 – 21:00
- Neděle: 08:00 – 20:00
Kurz: Letní škola grilování II
24.06.2025 16:30
Délka kurzu: cca 3,5 hodiny
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2990 Kč/osoba
Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Průběh kurzu:
Letní grilování se stalo jedním z nejoblíbenějších kurzů školy vaření, a tak si šéfkuchař Přemysl Kos připravil pokračování! I druhý díl kurzu proběhne venku na zahrádce Bistrotéky Valachy u zadního parkoviště OD Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení.
Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
Cena: 2990 Kč/osoba
Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Průběh kurzu:
Letní grilování se stalo jedním z nejoblíbenějších kurzů školy vaření, a tak si šéfkuchař Přemysl Kos připravil pokračování! I druhý díl kurzu proběhne venku na zahrádce Bistrotéky Valachy u zadního parkoviště OD Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení.