Dnes: 11:00 – 22:30
- Pondělí: 11:00 – 22:30
- Úterý: 11:00 – 22:30
- Středa: 11:00 – 22:30
- Čtvrtek: 11:00 – 22:30
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 11.30 – 01:00
- Neděle: 11.30 – 21:30
Menu: 10:30 – 14:00
Úterý 15.7.2025
- Objednat jídlo online 08:00 - 14:00
-
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
-
Šumavská bramboračka
-
1. 1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušený listový špenát, sypané restovanou cibulkou175 Kč
-
2. 2. ŠNYCL : smažený řízek z vepřové kotlety se špetkou česneku a plnotučné hořčice, máslovo - smetanová bramborová kaše, kyselý sterilovaný okurek180 Kč
-
3. 3. Pomalu pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené hlávkové zelí, kynutý houskový knedlík185 Kč
-
4. 4. Krůtí prso z grilu a se steakovým kořením (filírované) na mixu listových salátů s medovo - hořčičným dresingem, kousky pizza chleba s tymiánem195 Kč
Středa 16.7.2025
-
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
-
Čočková polévka s uzeninou
-
1. 1. Kuřecí steak na špagetách Aglio Olio (kousky chilli papriček, česneku a olivového oleje ), sypané parmazánem175 Kč
-
2. 2. Mexická pšeničná tortilla plněná křupavými kuřecími stripsy, kousky ledového salátu, kukuřice, fazolkami a chedarovým dipem180 Kč
-
3. 3. TIP RADEGASTOVNY : KRÁLIK NA SMETANĚ - pečené králičí stehno na tradiční svíčkové omáčce, domácí kynutý houskový knedlík185 Kč
-
4. 4. KAŤÁK : retro recept z dušených nudliček z vepřové kotlety s kousky žampiónů, kapie, cibulky, česneku a rajčatového pyré, smažené bramborové hranolky189 Kč
Čtvrtek 17.7.2025
-
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
-
Francouzská cibulačka s chlebovými krutóny
-
1. 1. Smažený sedlčanský hermelín zdobený brusinkami, mix listových salátů s řeckým jogurtovým dresingem, pizza chléb175 Kč
-
2. 2. ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ : tradiční recept ze slovenské kuchyně - pomalu pečená vepřová krkovička s kousky klobásky, cibule a paprik, šťouchané brambory s restovanou cibulkou180 Kč
-
3. 3. TIP RADEGASTOVNY : Filírovaná vepřová panenská svíčková na bramborových gnocchi se smetanovo - bazalkovou omáčkou185 Kč
-
4. 4. FORMANSKÝ GULÁŠ : staromaďarský recept z hovězího předního na poctivém cibulovém základu s červenou paprikou, zdobený kolečky červené cibule a nakládaným beraním rohem, kynutý houskový knedlík195 Kč
Pátek 18.7.2025
-
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
-
Květákový krém se smetanou a špetkou zázvoru
-
1. 1. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY : zapečené kousky brambor vařených ve slupce s kousky uzeného masa, vařených vajec, smetanou a cibulkou, kyselý sterilovaný okurek175 Kč
-
2. 2. KUŘE ALA BAŽANT : pečené kuřecí stehno s kousky anglické slaniny, cibule, divokého koření, bílého vína a másla, dušená jasmínová rýže, hlávkový salát s restovanou slaninou180 Kč
-
3. 3. SMAŽÁK : smažený sýr gouda v klasickém trojobalu, bramborové hranolky, tatarská omáčka185 Kč
-
4. 4. BABIČČINA KOPROVKA : pomalu vařené hovězí maso ( hovězí zadní kýta - ořech ), smetanová omáčka s čerstvým a sterilovaným koprem, brambory tažené na páře195 Kč
Sobota 19.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 20.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 21.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.