Dnes: 12–15 a 16:30–22:00
- Pondělí: 11–15 a 16:30–23:00
- Úterý: 11–15 a 16:30–23:00
- Středa: 11–15 a 16:30–23:00
- Čtvrtek: 11–15 a 16:30–23:00
- Pátek: 11–15 a 16:30–23:00
- Sobota: 12–15 a 16:30–23:00
- Neděle: 12–15 a 16:30–22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Neděle 1.10.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 2.10.2023
-
Tonnato krém z části Ventresca s pomalu pečenou panenskou svíčkovou a chipsy z chleba
-
1. Pošírovaný losos po mlynářsku s lanýžem, černým kořenem a lokálními houbami
-
2. Risotto s pečenou máslovou dýní, kousky měkké Gorgonzoly a piemontskými lískovými ořechy
-
3. Variace krému z pomerančové čokolády a slaného krému s želé z červených pomerančů a křupavou drobenkou
Úterý 3.10.2023
-
Tonnato krém z části Ventresca s pomalu pečenou panenskou svíčkovou a chipsy z chleba
-
1. Pošírovaný losos po mlynářsku s lanýžem, černým kořenem a lokálními houbami
-
2. Risotto s pečenou máslovou dýní, kousky měkké Gorgonzoly a piemontskými lískovými ořechy
-
3. Variace krému z pomerančové čokolády a slaného krému s želé z červených pomerančů a křupavou drobenkou
Středa 4.10.2023
-
Tonnato krém z části Ventresca s pomalu pečenou panenskou svíčkovou a chipsy z chleba
-
1. Pošírovaný losos po mlynářsku s lanýžem, černým kořenem a lokálními houbami
-
2. Risotto s pečenou máslovou dýní, kousky měkké Gorgonzoly a piemontskými lískovými ořechy
-
3. Variace krému z pomerančové čokolády a slaného krému s želé z červených pomerančů a křupavou drobenkou
Čtvrtek 5.10.2023
-
Tonnato krém z části Ventresca s pomalu pečenou panenskou svíčkovou a chipsy z chleba
-
1. Pošírovaný losos po mlynářsku s lanýžem, černým kořenem a lokálními houbami
-
2. Risotto s pečenou máslovou dýní, kousky měkké Gorgonzoly a piemontskými lískovými ořechy
-
3. Variace krému z pomerančové čokolády a slaného krému s želé z červených pomerančů a křupavou drobenkou
Pátek 6.10.2023
-
Tonnato krém z části Ventresca s pomalu pečenou panenskou svíčkovou a chipsy z chleba
-
1. Pošírovaný losos po mlynářsku s lanýžem, černým kořenem a lokálními houbami
-
2. Risotto s pečenou máslovou dýní, kousky měkké Gorgonzoly a piemontskými lískovými ořechy
-
3. Variace krému z pomerančové čokolády a slaného krému s želé z červených pomerančů a křupavou drobenkou
Sobota 7.10.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.