Dnes: 11:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pátek 11.7.2025
-
Hovězí vývar s játrovou zavářkou a zeleninou 0, 25l 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PLNĚNÁ KUŘECÍ PRSA sýrem s modrou plísní a pražskou šunkou od kosti, šťouchané brambory s pažitkou, malý zelný salát s koprem (bez lepku) 150g 791012186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PEČENĚ v bylinkové strouhance smažený ve slunečnicovém oleji podávaný s mléčnou bramborovou kaší s máslem, okurkový salát 150g 137910165 Kč
-
3. 2. ČOČKA NA KYSELO S PIKANTNÍ GRILOVANOU KLOBÁSOU, sázeným vejcem a kyselou okurkou (bez lepku) 250g 379155 Kč
-
4. 3. VEPŘOVÉ NUDLIČKY v sezamové krustě s čerstvými listy salátů, rukolou, paprikami a hořčičným dresinkem s rozpečenou bagetou 300g 1371011155 Kč
Sobota 12.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 13.7.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 14.7.2025
-
Krémová cibulačka s chlebovými krutony 0, 25l 13791242 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná s bramborovou kaší a malým rajčatovým salátem s červenou cibulí a vinným octem 150g 137186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SOTÉ VE SMETANOVÉ OMÁČCE NA ŽAMPIONECH s nivou a jarní cibulkou, bramborové hranolky (bez lepku) 150g 379165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE SE SMETANOU pomalu dušená v cibulovém základu s maďarskou mletou paprikou zjemněná máslem, bramborové nočky 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘECÍM MASEM marinovaným v čerstvých bylinkách podávané na variaci listových salátů s tomaty a okurkami, sladká chilli omáčka, smažené cibulové kroužky 300g 13710155 Kč
Úterý 15.7.2025
-
frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ STEAK S JEMNOU THAJSKOU KARI OMÁČKOU, kokosovým mlékem, pórkem, pražené mandle, koriandr, jasmínová rýže 150g 1378910186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEHENNÍ MASO V GYROS KOŘENÍ, okurkové Tzatziki, marinovaná červená cibule, bramborové hranolky (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ SEDLČANSKÝ HERMELÍN v sezamové strouhance podávaný s vařenými brambory s pažitkou, naše tatarská omáčka a malým salátkem Coleslaw 100g 137910155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM, pečené papriky, čerstvá zelenina, dip z bílého jogurtu s oreganem, trhané listy ledového salátů, olivy 300g 137910155 Kč
Středa 16.7.2025
-
Zeleninový vývar s opraženou krupicí, restovanou zeleninou a vejci 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ SMETANOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, restovanými žampióny, špenátem a česnekem, sypané parmazánem 300g 1379186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ MODRÝM SÝREM, máslová omáčka, pečené brambory grenaille, majonéza z pečeného česneku (bez lepku) 150g 379165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÁ ROLÁDA plněná masovou fáší s chilli a cibulí, jemná bramborová kaše s mlékem, pikantní zelný salát, přírodní šťáva (bez lepku) 150g 7912155 Kč
-
4. 3. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY v kukuřičné strouhance s rajčaty, okurkou a listy salátů, kari dip ze zakysané smetany s majonézou, fitness bageta 150g 13789155 Kč
Čtvrtek 17.7.2025
-
Kulajda s houbami a zastřeným vejcem 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ VÁLEČEK NA HOUBÁCH, zjemněné smetanou podávané s dušenou jasmínovou rýží s restovanou cibulkou 150g 1910186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SMAŽENÁ PRSA V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše s máslem, okurkový salát 150g 1379165 Kč
-
3. 2. GRILOVANÝ STEAK Z KRKOVICE MARINOVANÝ V ČESNEKU, restovaná barevná cibule se slaninou, pečené jarní brambůrky, přírodní šťáva (bez lepku) 150g 37910155 Kč
-
4. 3. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM RESTOVANÝM NA CIBULCE, hráškem a vejci, malý zelný salátek s mrkví, kyselá okurka 300g 137910155 Kč