Dnes: 12:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 12:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Čtvrtek 28.9.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pátek 29.9.2023
-
Krupicová s vejci a zeleninou 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA špikovaná pikantní klobásou, pečená do růžova, šťouchané brambory s cibulkou, silná omáčka demi glace (bez lepku) 150g 7910159 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK ve slunečnicovém oleji podávaný s bramborovou kaší s máslem, malý zelný salát, řez citronu 150g 137910145 Kč
-
3. 2. CMUNDA PO KAPLICKU, vařené uzené maso s dušeným hlávkovým zelím v bramboráku, cibulka na sádle 150g 1379139 Kč
-
4. 3. ŘECKÝ SALÁT s balkánským sýrem marinovaným v bazalkovém pestu podávaný na čerstvé zelenině s červenou cibulí, černými olivami a trhanými listy, plátky bagety 300g 1379135 Kč
Sobota 30.9.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 1.10.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 2.10.2023
-
česnečka s bramborami, slaninou a vejci (bez lepku) 0, 25l 3679
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ FLANK STEAK připravený do růžova, podávaný na teplém pohankovém salátu se zeleninou, ochucené pestem z čerstvého špenátu, demi glace (bez lepku) 150g 791012159 Kč
-
2. 1. DRUMSTICKS vepřové koleno s kostí, pečené v barbecue marinádě, restovaná cibule se slaninou, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 200g 37910145 Kč
-
3. 2. TĚSTOVINY PENNE S KUŘECÍM MASEM a smetanovou omáčkou s restovaným pórkem na másle a zeleným hráškem, strouhaný sýr parmazán 300g 1379139 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘECÍM MASEM podávaný na ledovém salátu s křupavou slaninou, krutony a vařeným vejcem, ochuceném „Caesar“ dresinkem, plátky světlé bagety 300g 134710135 Kč
Úterý 3.10.2023
-
Bramborovo-karotková se smetanou a krutony 0, 25l 1679
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA V PANKO STROUHANCE podávaná na salátu z pečených brambor ve slupce s jarní cibulkou, slaninou a vařeným vejcem, citrón 150g 137912159 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ podávaná s restovaným hráškem na cibulce, mačkané brambory, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ GULÁŠ NA MAJORÁNCE s restovanou paprikou a cibulí na rajčatovém protlaku, pečená rýže s máslem (bez lepku) 150g 7910139 Kč
-
4. 3. BRYNZOVÉ HALUŠKY s ovčím sýrem zjemněný smetanou a vývarem, sypané škvařenou slaninou a sekanou pažitkou 300g 1379135 Kč
Středa 4.10.2023
-
Celerovo-bramborový krém s krutony 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: DAŇČÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ připravené na kořenové zelenině, rajčatovém protlaku a povidlech s restovanými žampiony a petrželkou, u nás připravený žemlový knedlík s perníkem 150g 13710159 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA plněná masovou fáší s restovanou slaninou, jemná bramborová kaše, přírodní omáčka, sladkokyselý zelný salát (bez lepku) 150g 37910145 Kč
-
3. 2. KOPROVÁ OMÁČKA s hovězím masem v cibulovém základu taženém přes noc, zjemněné smetanou, houskové knedlíky 150g 137910139 Kč
-
4. 3. ČOČKA NA KYSELO S UZENÝM MASEM vařeným v páře, smažená cibulka na sádle, kyselá okurka a plátky kváskového chlebu 150g 1379135 Kč