Dnes: 11:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pátek 8.11.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Houbová gulášovka s bramborami 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná se šťouchanými bramborami s mladou cibulkou, slaninou a smetanou, dijonská majonéza 150g 1379176 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná na restovaných zeleninových hranolkách na másle, pečené brambory ve slupce s hrubým pepřem a petrželkou (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ V ALOBALU, vepřová krkovička, pikantní klobása, uzená slanina, cibule, papriky, česnek a brambory, česneková majonéza 350g 137910155 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝMI KUŘECÍMI STRIPSY na variaci listových salátů s polníčkem a tomaty ochucené hořčicovým dresinkem, bylinková majonéza, plátky světlé bagety 300g 13710155 Kč
Sobota 9.11.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 10.11.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 11.11.2024
-
Hříbkový krém se smetanou a krutóny 0, 25l 16935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S VEPŘOVOU PANENKOU v krémové omáčce s lesními houbami, tymiánem a cherry tomaty zdobené salátem rukola 300g 1379176 Kč
-
2. 1. BUFFALO KUŘECÍ PRSA pečená v pikantní marinádě, restovaná cukrová kukuřice se slaninou, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, cibulová majonéza (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. 2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřové plece tažený přes noc v cibulovém základu s kysaným sudovým zelím zjemněný smetanou, houskový knedlík 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ RŮŽIČKY KVĚTÁKU ve slunečnicovém oleji podávané s vařenými petrželovými bramborami, naše tatarská omáčka 150g 13710155 Kč
Úterý 12.11.2024
-
Hrachová s krutony 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA ŠPIKOVANÁ ČERSTVOU FEFERONKOU pečená do růžova podávaná na italském krémovém risottu ochucené pestem z čerstvého špenátu s černými olivami (bez lepku) 150g 79176 Kč
-
2. 1. KUŘE NA VÍNĚ, pečená kuřecí prsa s kůží v červeném víně podávaná s bramborovou kaší s máslem a mlékem, slaninová omáčka se stříbrnými cibulkami a žampiony (bez lepku) 150g 7912165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ MASO S MRKVÍ, pomalu dušená vepřová plec s máslem a cibulí, karamelizovaná mrkev, petrželové brambory (bez lepku) 150g 3710155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE S GRILOVANÝMI KUŘECÍMI KOUSKY v tomatové omáčce se smetanou, šalotkou, oreganem a česnekem, sypané strouhaným sýrem eidam 300g 13710155 Kč
Středa 13.11.2024
-
Brokolicová krémová se šunkou 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa plněný slaninou, kyselou okurkou, cibulí, vejcem a hořčicí, pečená rýže (bez lepku) 150g 37910176 Kč
-
2. 1. GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK šunkou a sýrem s modrou plísní, pečené americké brambory ve slupce, chipotle majonéza (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. 2. ŽEMLOVÝ HOUBOVÝ KUBA S UZENÝM MASEM připravený z lesních hub, restované cibulky, vajec, krupice, žemle a uzeného masa, malý zelný salát 300g 13710155 Kč
-
4. 3. VEPŘOVÁ SEKANÁ S RESTOVANOU CIBULÍ ochucená česnekem, majoránkou a hořčicí, bramborová kaše s máslem a mlékem, kyselá okurka 150g 13710155 Kč
Čtvrtek 14.11.2024
-
Polévka z červené čočky a kari 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ROZPEČENÝ KOZÍ SÝR S OŘECHY A MEDEM podávané s pečenou kořenovou zelenou, červenou řepou, dýní a rukolou, pečivo 100g 137891011176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý zelný salát 150g 1379165 Kč
-
3. 2. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE NA DIVOKO v bílém víně, špeku a divokém koření, restované kapustičky na másle, pečené kmínové brambory ve slupce, přírodní omáčka 150g 1371011155 Kč
-
4. 3. ITALSKÉ HŘÍBKOVÉ KRÉMOVÉ RIZOTO s kuřecím masem, cibulí, česnekem a tymiánem sypané strouhaným sýrem parmazán (bez lepku) 300g 79155 Kč