Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Úterý 31.1.2023
-
Celerový krém se smetanou a krutony 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ 1/4 KUŘETE v bylinkách a grilovacím koření, podávané se salátem Coleslaw a rozpečeným chlebem 290g 137910159 Kč
-
2. 1. WOK Z KUŘECÍHO MASA s kikkoman omáčkou, karotkou, hlávkovým zelím, bambusovými výhonky, pórkem, paprikami, zázvorem a cibulí, jasmínová rýže (bez lepku) 150g 679145 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČERNÉM PIVU připravené z vyzrálého krku na nízkou teplotu přes noc, houskový knedlík, smažená cibulka 150g 1379139 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO restované na olivovém oleji s čerstvou feferonkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Grana Padano 300g 137135 Kč
Středa 1.2.2023
-
Bramboračka s houbami a zeleninou 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA špikovaná sušenými švestkami, gratinované brambory se smetanou a muškátovým oříškem, omáčka demi glace s restovanými žampiony (bez lepku) 150g 37910159 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÉ GNOCCHI DI PATATE S MOZZARELOU A KUŘECÍMI KOUSKY v tomatové omáčce s čerstvou bazalkou a grilovaným lilkem a čerstvými feferonkami 300g 17910145 Kč
-
3. 2. OPEČENÁ BAVORSKÁ KLOBÁSA podávaná s vařenými petrželovými bramborami přelité máslem, doplněná o salát z kysaného zelí s restovanou cibulku 180g 137910139 Kč
-
4. 3. RIZOTO S KUŘECÍM MASEM připravené na kořenové zelenině s rajčatovým protlakem, cibulí, česnekem a kukuřicí, sypané sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 300g 79135 Kč
Čtvrtek 2.2.2023
-
Boršč s červenou řepou a bramborami 0, 25l 16925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA plněná vlašskými ořechy a sýrem s modrou plísní, podávaná na gnocchi di patate s krémovou omáčkou z taveného sýra a čerstvé petrželky 300g 137910159 Kč
-
2. 1. KUŘE NA VÍNĚ pečená kuřecí prsa v červeném víně, podávaná s bramborovou kaší s máslem, slaninová omáčka se stříbrnými cibulkami a žampiony (bez lepku) 150g 7912145 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA HOUBÁCH připravené z vyzrálého krku na cibulovém základu přes noc, zjemněné smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 7910139 Kč
-
4. 3. FISH AND CHIPS z tresky šedé, smažená treska podávaná s bramborovými hranolky, bylinková majonéza 140g 13471012135 Kč
Pátek 3.2.2023
-
žampionový krém 0, 25l 167925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAKOVÉ HRANOLKY S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM červenou cibulí a cheddarovou omáčkou, pikantní zelný salát s koriandrem (bez lepku) 7910159 Kč
-
2. 1. SALTIMBOCCA Z KUŘECÍCH PRSOU plněná šunkou serrano a plátky čerstvé šalvěje, tomatový cous cous s petrželkou a mladou cibulkou, malý listový salát 150g 137910145 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ MASOVÁ SMĚS z vepřového a kuřecího masa s restovanými žampiony, rajčaty, čerstvými feferonkami, červenou cibulí a protlakem, naše bramboráčky 150g 17910139 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S BOLOŇSKÝM RAGÚ z hovězího masa, kořenové zeleniny a drcených tomat, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 13710135 Kč
Sobota 4.2.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 5.2.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 6.2.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.