Dnes: 12:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Sobota 27.7.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 28.7.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 29.7.2024
-
žampiónová krémová polévka 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZAUZENÝ HOVĚZÍ ROASTBEEF připravený na nízkou teplotu do růžova, podávaný na římských listech s ančovičkovým dresinkem, vařeným vejcem a krutony, plátky tmavé bagety 300g 137910176 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v polentové strouhance, podávané s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw z červeného zelí 150g 137165 Kč
-
3. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM podávané s dušeným červeným zelím, zdobené smaženou vídeňskou cibulkou 300g 1379155 Kč
-
4. TĚSTOVINY PENNE SE ZELENÝM HRÁŠKEM a restovanou italskou slaninou pancetta, šalotkou a smetanou, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 137910155 Kč
Úterý 30.7.2024
-
Brokolicová krémová s krutony 0, 25l 1367935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE SE ZAUZENÝM LOSOSEM v krémové omáčce připravené na šalotce s bílým vínem, čerstvým koprem a cherry tomaty, zdobené salátem rukola 300g 1347912176 Kč
-
2. KUŘECÍ PRSA pečená na hrubém pepři, restovaná karotka na másle s tymiánem, šťouchané brambory se slaninou a smetanou, pepřová omáčka zjemněná máslem (bez lepku) 150g 7912165 Kč
-
3. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA VÍNĚ s restovanou barevnou paprikou, cibulí, cuketou a rajčatovým protlakem, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 37910155 Kč
-
4. SALÁT S KUŘECÍM MASEM a praženými oříšky, kuřecí prsa marinovaná v bylinkách a olivovém oleji, podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, sweet chilli omáčka a plátky světlé bagety 300g 13710155 Kč
Středa 31.7.2024
-
Selská se žampiony a bramborami 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA STEAK grilovaný s čerstvými bylinkami, pečené mladé brambory, bylinkový tvaroh, silná omáčka demi glace (bez lepku) 150g 37910176 Kč
-
2. TACOS S KUŘECÍM MASEM v pšeničné tortille s Chipotle feferonkami, restovanou karotkou, pórkem a cibulí, smažené bramborové hranolky, česnekový dip 150g 137910165 Kč
-
3. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ Z VYZRÁLÉHO KRKU připravený přes noc v silném cibulovém základu s maďarskou zauzenou paprikou, houskový knedlík 150g 139155 Kč
-
4. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM podávaný s trhanou variací salátů a čerstvou zeleninou ochucenou francouzským dresinkem, plátky bagety a brusinky 300g 137910155 Kč
Čtvrtek 1.8.2024
-
Drůbeží vývar s domácí zavářkou 0, 25l 167935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ RISOTTO S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM připravené v omáčce demi glace, podávané na risottu z rýže arborio s hlívou ústřičnou, šalotkou a bílým vínem, demi glace, rukola (bez lepku) 300g 3791011176 Kč
-
2. ZAPEČENÝ PLÁTEK VEPŘOVÉ PEČENĚ sýrem cheddar a slaninou, malý zelný salát, jasmínová rýže, přírodní šťáva (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. KOPROVÁ OMÁČKA s vařeným vejcem 2 ks, jemná bešamelová omáčka s čerstvým koprem a smetanou, houskový knedlík 200g 1379155 Kč
-
4. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA pečená v omáčce kikkoman, podávaná na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou a kukuřicí, česnekový dip, plátky světlé bagety 100g 137910155 Kč
Pátek 2.8.2024
-
Kulajda s bramborami a vejci 0, 25l 1367935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S GRILOVANÝM TELECÍM MASEM, červenou cibulí, rajčaty a hlávkovým salátem, cibulová majonéza a steakové hranolky 150g 13791011176 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně, marinovaný v pikantní hořčici, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, pikantní majonéza 150g 13791012165 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ VÝPEČKY pečené v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 150g 137910155 Kč
-
4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM LOSOSEM s vařeným vejcem, zelenými fazolkami, červenou cibulí, černými olivami, tomaty a trhanými listy, plátky světlé bagety 300g 134710155 Kč