Dnes: 12:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Sobota 24.5.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 25.5.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 26.5.2025
-
Kari krém z červené čočky a kokosového mléka (bez lepku) 0, 25l 37942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: DÝŇOVÉ RISSOTTO S ROZPEČENÝM KOZÍM SÝREM, italské risotto z rýže arborio připravené na šalotce a olivovém oleji sypané parmazánem (bez lepku) 300g 79176 Kč
-
2. 1. TORTILLA SALMON, pšeničná tortilla plněná kousky uzeného lososa a čerstvou zeleninou, steakové hranolky, wasabi majonéza 300g 1347165 Kč
-
3. 2. CITRÓNOVÝ KUŘECÍ STEAK marinovaný v Yuzu marinádě, pečené brambory grenaille, malý listový salát (bez lepku) 150g 79155 Kč
-
4. 3. KRŮTÍ BYLINKOVÉ MEDAILONKY na variaci listových salátů s baby špenátem, čekankou, tomaty a okurkou, plátky ciabatty s česnekovým dresinkem 100g 1379155 Kč
Úterý 27.5.2025
-
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25l 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ S BYLINKOVÝM MÁSLEM podávaný s pečenými brambory ve slupce s červenou cibulí a slaninou (bez lepku) 150g 791012186 Kč
-
2. 1. CHILLI CON CARNE z hovězího karabáčku s fazolemi, kukuřicí a paprikami v pikantní omáčce s tortillovým chipsem a zakysanou smetanou 150g 1379165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ ŘÍZKY v sýrovém těstíčku podávané se salátem Coleslaw z červeného zelí a česnekovou bagetou 150g 1379155 Kč
-
4. 3. KUŘECÍ JÁTRA NA CIBULCE s restovanou slaninou, majoránkou a máslem, pečená dlouhozrnná rýže (bez lepku) 150g 79155 Kč
Středa 28.5.2025
-
Kapustová polévka s restovanou slaninou 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BYLINKOVÉ KUŘECÍ SUPREME kuřecí prso pečené na kůži s kostí, celerovo-bramborovým pyré, pečená cherry rajčátka, polníček (bez lepku) 220g 79186 Kč
-
2. 1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ se sázeným vejcem podávaný na mačkaných bramborách s restovaným pórkem, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 37912165 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ NUDLIČKY v houbovém ragú z hlívy ústřičné, hříbků a žampionů v paprikovém základu zjemněném smetanou, jasmínová rýže 150g 179155 Kč
-
4. 3. SALÁT S GRILOVANOU BAVORSKOU KLOBÁSOU na variaci trhaných salátů s čerstvou zeleninou, zálivka z červeného vinného octa, plátky bagety 300g 137912155 Kč
Čtvrtek 29.5.2025
-
česnečka s vejci, bramborem sýrem a šunkou 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ VÁLEČEK-FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ špikovaná česnekem a rozmarýnem podávaný na mačkaných bramborách se špenátem a cremé fraiche (bez lepku) 150g 7910186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK marinovaný v dijonské hořčici, podmáslí a bylinkách podávaný s bramborovou kaší a podmáslím, kyselá okurka, citrón 150g 13710165 Kč
-
3. 2. KRŮTÍ NUDLIČKY v houbovém ragú z hlívy ústřičné, hříbků a žampionů v paprikovém základu zjemněném smetanou, jasmínová rýže (bez lepku) 150g 7910155 Kč
-
4. 3. VALAŠSKÉ HALUŠKY s restovanou slaninou a uzeným masem, cibulí a kysaným zelím zdobené sekanou petrželkou 300g 1347910155 Kč
Pátek 30.5.2025
-
polský žurek s uzeným masem, klobásou, brambory a vařeným vejcem 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z HOVĚZÍ KVĚTOVÉ ŠPIČKY-RUMP STEAK s pražskou šunkou od kosti a sázeným vejcem, mačkané brambory s jarní cibulkou, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 7910186 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÁ PEČENĚ NA JALOVCI a pivu Hoegaarden v silné cibulové omáčce s brusinkami a švestkovými povidly, dušená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 791012165 Kč
-
3. 2. CHICKEN POTATO, restované kuřecí stehenní nudličky s cibulí, slaninou a žampióny, pečené brambory, zakysaná smetana (bez lepku) 150g 379155 Kč
-
4. 3. PLNĚNÉ KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY s kysanou smetanou, máslem a cukrem, teplá omáčka z lesního ovoce 300g 137910155 Kč