Dnes: 11:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Čtvrtek 13.2.2025
-
Cibulačka z červené cibule pod listovým těstem 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA, portská omáčka s brusinkami, páleným pórkem a restovanými bramborami grenaille na rozmarýnu (bez lepku) 150g 910186 Kč
-
2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, pšeničná tortilla plněná kousky kuřecích prsou, sušenými rajčaty, mozzarellou a zeleninou, steakové hranolky, hořčičný dip 150g 13710165 Kč
-
3. 2. SRBSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z hovězího karabáčku s restovanými paprikami, červenou cibulkou a chilli, houskové knedlíky 150g 1379155 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ RŮŽIČKY KVĚTÁKU podávané s vařenými petrželovými bramborami přelité máslem, naše tatarská omáčka 150g 1379155 Kč
Pátek 14.2.2025
-
Hovězí vývar s játrovou zavářkou a zeleninou 0, 25l 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkové strouhance podávaná na parmazánové bramborové kaši s pažitkou, malý rajčatový salát 150g 13710176 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÝ KRŮTÍ STEAK SE SÝREM GOUDA, sušenou šunkou a čerstvou bazalkou, dušená rýže s hřebíčkem, přírodní šťáva, salát polníček (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ STEHNO NA DIVOKO, pečené kuřecí stehno s cibulí, špekem a divokým kořením, vařené brambory, zelný salát (bez lepku) 250g 91012155 Kč
-
4. 3. KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY, kynuté knedlíky s borůvkovým přelivem, moučkovým cukrem, sladkou zakysanou smetanou a přepuštěným máslem 300g 137910155 Kč
Sobota 15.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 16.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 17.2.2025
-
Kroupová polévka s uzeným masem, bramborami a majoránkou 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ pečená do růžova podávaná s peřovou omáčkou zjemněnou smetanou, celerovo-bramborové pyré (bez lepku) 150g 791012186 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÝ STEAK S PIKANTNÍ KLOBÁSOU a omáčkou z drcených tomat, černých oliv, barevných paprik a červené cibule, jasmínová rýže s pažitkou (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. 2. BUFFALO KUŘECÍ PRSA s restovanými zelenými fazolkami, pečené americké brambory, česneková majonéza (bez lepku) 150g 37910155 Kč
-
4. 3. MLETÝ VEPŘOVÝ BIFTEK se sázeným vejcem a mačkanými brambory s francouzskou hrubozrnnou hořčicí, rajčatový salát s červenou cibulí (bez lepku) 150g 37910155 Kč
Úterý 18.2.2025
-
špenátový krém s krutony 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET Z OKOUNÍKA ČERVENÉHO podávaný s rozmarýnovou polentou s olivami, omáčka z pečených rajčat, bazalky, šalotky a česneku (bez lepku) 150g 34710186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA ŠPIKOVANÁ ŠPENÁTEM A KLOBÁSOU, filírovaná na krémovém rizotu z rýže Arborio s bazalkou a sýrem Grana Padano (bez lepku) 150g 7912165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálého krku připravený přes noc v silném cibulovém základu s maďarskou paprikou, naše bramboráčky, červená cibule 150g 139155 Kč
-
4. 3. HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM vařeným v zeleninovém vývaru, smažená cibulka na sádle, kyselá okurka a plátky kváskového chleba 150g 137155 Kč
Středa 19.2.2025
-
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S BYLINKAMI, pečená rajčata s parmazánem, mačkané brambory, omáčka s portským vínem (bez lepku) 150g 7910176 Kč
-
2. 1. ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA protnutý cibulí, barevnou paprikou a slaninou, pečené brambory ve slupce, dijonská majonéza (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ MASO S RAJSKOU OMÁČKOU z kořenové zeleniny ochucená skořicí a citrónem, s hovězím vařeným zadním masem, houskový knedlík 150g 137910155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S VEPŘOVÝM MASEM A KAPUSTOU, mleté vepřové maso restované na cibulce s kapustou a bílým vínem zjemněné smetanou, sýr parmazán 300g 1379155 Kč