Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 01:00
Menu: 11:00– 15:00
Úterý 19.3.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Zelňačka s uzeným masem a bramborami 0, 25l 167925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ MAMINHA STEAK NA GRILU, cukrová kukuřice se slaninou, pečené brambory grenaille, omáčka se zeleným pepřem (bez lepku) 150g 37910159 Kč
-
2. KUŘE NA BYLINKÁCH, pečená kuřecí prsa s čerstvými bylinkami, bulgur s grilovanou středomořskou zeleninou, studená omáčka Tzatziki 150g 17910145 Kč
-
3. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY na restované barevné paprice, pórku, červené cibuli a čerstvých feferonkách, u nás připravené bramboráčky ochucené majoránkou a česnekem 150g 137910139 Kč
-
4. SALÁT S KUŘECÍMI KOUSKY, restované s tymiánem a sójovou omáčkou, sezónní listy salátů s čerstvou zeleninou a karotkou, plátky bagety, česnekový dip 300g 137910135 Kč
Středa 20.3.2024
-
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 167925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA VE VINNÉM TĚSTÍČKU podávaná s lehkým bramborovým salátem s okurkou, červenou cibulí a slaninou, citrón 150g 1379159 Kč
-
2. 1. STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU zapečený sýrem cheddar a šunkou, podávaný s pečenou jasmínovou rýží, přírodní omáčkou a malým zelným salátem (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 150g 1379139 Kč
-
4. 3. SALÁT S TUŇÁKEM a vařeným vejcem s variací listových salátů s olivami, červenou cibulí, zelenými fazolkami a zálivkou z jogurtu, plátky ciabáty 300g 134710135 Kč
Čtvrtek 21.3.2024
-
česneková krémová s krutony 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BBQ VEPŘOVÁ ŽEBRA pečená v naší povidlové marinádě, podávané se salátem Coleslaw, medovou hořčicí a rozpečeným chlebem 390g 137910159 Kč
-
2. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK plněný slaninou a sýrem s modrou plísní, bramborová kaše ochucená muškátovým oříškem, malý rajčatový salát s červenou cibulí 150g 137912145 Kč
-
3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL z vepřové plece, tažený přes noc v cibulovém základu s kysaným sudovým zelím, zjemněný smetanou, houskový knedlík 150g 1379139 Kč
-
4. PLJESKAVICA z vepřového masa, ochucená majoránkou a česnekem s variací trhaných listů a čerstvou zeleninou, plátky světlé bagety, balkánský ajvar 150g 137910135 Kč
Pátek 22.3.2024
-
DRŮBEŽÍ VÝVAR S RÝŽÍ A ZELENINOU (bez lepku) 0, 25l 6925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE s pestem z medvědího česneku, ragú z králíka s badyánem a červeným vínem, hoblinky sýru parmazán 300g 137912159 Kč
-
2. PLNĚNÁ KUŘECÍ PRSA sušenou šunkou serrano a listy čerstvé bazalky, bramborová kaše s máslem a mlékem, zelný sladko-kyselý salát, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU z vyzrálého krku, tažený přes noc v cibulovém základu, dušený špenát se smetanou, u nás připravený bramborový knedlík 150g 1379139 Kč
-
4. ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, majoránkou a česnekem, vařené brambory sypané pažitkou, hořčice, cibule, přírodní omáčka 150g 13710135 Kč
Sobota 23.3.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 24.3.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 25.3.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.