Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pondělí 5.6.2023
-
Cibulový krém s krutony a majoránkou 0, 25l 1367925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY TAGLIATELLE S VEPŘOVOU PANENKOU, grilovaným chřestem a tyrolským špekem, sypané hoblinkami sýru Grana Padano 300g 13791011159 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA pečená na hrubém pepři, restovaný zelený hrášek na másle s cibulí, šťouchané brambory s karotkou a smetanou, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 7912145 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA KARI, připravené na cibulovém základu s kari pastou, zjemněné smetanou, podávaná s restovanými nočky, kopeček zakysané smetany 150g 1379139 Kč
-
4. 3. SALÁT S PIKANTNÍM KUŘETEM podávaný na variaci listových salátů s kukuřicí a čerstvou zeleninou ochucené hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g 137910135 Kč
Úterý 6.6.2023
-
Drůbeží vývar s vejci, zeleninou a krupicí 0, 25l 167925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA PEČENÁ DO RŮŽOVA, grilovaná kukuřice, zapečené smetanové brambory, omáčka z dijonské hořčice (bez lepku) 300g 7910159 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEK V BYLINKOVÉ STROUHANCE, lehký bramborový salát z nových brambor s okurkami a jarní cibulkou 150g 17910145 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKU se smetanou, kyselou okurkou, cibulí a slaninou, pečená jasmínová rýže s hřebíčkem (bez lepku) 150g 79139 Kč
-
4. 3. SALÁT S KUŘETEM A AVOKÁDEM, kuřecí maso marinované v limetkách, Jalapeňo papričkách a česneku, podávané na ledovém salátu s avokádem, tomaty a kukuřicí, plátky světlé bagety 300g 137910135 Kč
Středa 7.6.2023
-
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 136925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI podávaný na salátu z marinovaných grilovaných paprik a trhaných listech salátu, ochucené medovým dresinkem, plátky celozrnné bagety 300g 13710159 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEAK NA GRILU gratinovaný rajčaty a hermelínem, smetanové bramborové pyré, malý balkánský salát, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 79145 Kč
-
3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 150g 1379139 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S HRÁŠKOVÝMI LUSKY a restovanou panchettou na olivovém oleji s česnekem, šalotkou a čerstvým špenátem, hoblinky sýru Grana Padano 300g 137910135 Kč
Čtvrtek 8.6.2023
-
Dršťková polévka z hlívy ústřičné 0, 25l 167925 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: OKOUNÍK ČERVENÝ pečený na kůži, podávaný na listech římského salátu, ochucených „Caesar“ dresinkem, opečená slanina, vařené vejce (bez lepku) 150g 3710159 Kč
-
2. 1. ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA protnutý cibulí, barevnou paprikou a slaninou, pečené americké brambory ve slupce, dijonská majonéza (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálého krku, připravený přes noc v silném cibulovém základu s maďarskou paprikou, naše bramboráčky, červená cibule 150g 139139 Kč
-
4. 3. ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, majoránkou a česnekem, vařené brambory sypané pažitkou, hořčice, cibule, přírodní omáčka 150g 13710135 Kč
Pátek 9.6.2023
-
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 169
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S BYLINKAMI, pečená rajčata s parmazánem, mačkané brambory, omáčka s portským vínem (bez lepku) 150g 7910159 Kč
-
2. 1. KUŘE DIANE, grilovaná kuřecí prsa s krémovou omáčkou s restovanou červenou cibulí a žampiony, bramborová kaše zjemněná smetanou s pažitkou, malý polníčkový salát (bez lepku) 150g 7910145 Kč
-
3. 2. PLNĚNÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM restovaným na cibulce, podávané s dušeným hlávkovým zelím se škvarky, smažená cibulka na sádle 300g 137910139 Kč
-
4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝMI SÝROVÝMI KULAČKAMI podávané na variaci listových salátů s čerstvou zeleninou, hořčicový dresink, plátky světlé bagety a česnekový dip 300g 137910135 Kč
Sobota 10.6.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 11.6.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.