Dnes: 11:00 – 24:00
- Pondělí: 11:00 – 24:00
- Úterý: 11:00 – 24:00
- Středa: 11:00 – 24:00
- Čtvrtek: 11:00 – 24:00
- Pátek: 11:00 – 24:00
- Sobota: 11:00 – 24:00
- Neděle: 11:00 – 23:00
Menu: 11:00 – 15:00
Středa 22.3.2023
-
0, 33l frankfurtská polévka s uzeninou 13745 Kč
-
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 200g CUKETOVÉ KARBANÁTKY s bramborovou kaší a pažitkovým dipem 137138 Kč
-
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 120g ZAUZENÁ KACHNÍ PRSA na mixu trhaných salátů s červenou řepou, karamelizovanou čekankou, pomerančový dresink a rozpečená bylinková bageta 137148 Kč
-
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 150g ZADĚLÁVANÁ VEPŘOVÁ PLEC s hráškem, karotkou a fazolkami s vařeným bramborem 179158 Kč
-
4. HLAVNÍ JÍDLO 4 250g BURRITO kuřecí nudličky se zeleninovou rýží, čerstvou zeleninou, tomatovou salsou a zakysanou smetanou v pšeničné tortille 17168 Kč
-
5. TIP ŠÉFKUCHAŘE 180g TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK XXL se slaninou, znojemskou okurkou, vejcem a paprikovou klobásou, jasmínová rýže 1310188 Kč
Čtvrtek 23.3.2023
-
0, 33l BÍLÁ ZELNÁ s uzeninou 13745 Kč
-
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 250g FARMÁŘSKÝ SALÁT se zastřeným vejcem, fazolkami, slaninou, bramborami, hořčičným dresinkem a bylinkovou bagetou 1310128 Kč
-
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 120g SMAŽENÝ SÝR vařené brambory s pažitkou a domácí tatarskou omáčkou 137138 Kč
-
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 250g PEČENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO ALA BAŽANT špikované slaninou s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 13148 Kč
-
4. HLAVNÍ JÍDLO 4 150g MLETÝ HOVĚZÍ STEAK balený v anglické slanině s batátovými hranolkami, zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou 1710168 Kč
-
5. TIP ŠÉFKUCHAŘE 120g DO RŮŽOVA PEČENÝ ROASTBEEF v ciabatě s ledovým salátem, pikantní nakládanou okurkou, hořčičnou majonézou a cibulovými kroužky 137178 Kč
Pátek 24.3.2023
-
0, 33l HOVĚZÍ VÝVAR s masem, zeleninou a nudlemi 13745 Kč
-
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 250g ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY s máslem a tvarohem 137128 Kč
-
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 180g ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉ PLECE vařené brambory, pikantní hořčice a cibulový salát s petrželkou 137138 Kč
-
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 150g SLEPICE NA PAPRICE s naším houskovým knedlíkem 137148 Kč
-
4. HLAVNÍ JÍDLO 4 150g HOVĚZÍ TOKÁŃ s pečenou paprikou, rajčaty a červenou cibulí, jasmínová rýže 1158 Kč
-
5. TIP ŠÉFKUCHAŘE 350g TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBOROVÉ GNOCCHI S KOUSKY LOSOSA zapečené v misce s paprikou, červenou cibulí, rajčaty a bazalkovým pestem 1178 Kč
Sobota 25.3.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 26.3.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 27.3.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 28.3.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.