Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Dejvická 34

Dnes: 11–15 a 16:30–23:00
  • Pondělí: 11–15 a 16:30–23:00
  • Úterý: 11–15 a 16:30–23:00
  • Středa: 11–15 a 16:30–23:00
  • Čtvrtek: 11–15 a 16:30–23:00
  • Pátek: 11–15 a 16:30–23:00
  • Sobota: 12–15 a 16:30–23:00
  • Neděle: 12–15 a 16:30–22:00
  • Dejvická 34
  • Dejvická 34
  • Dejvická 34
  • Dejvická 34
Menu: 11:00 – 15:00
Pátek 19.4.2024
  • Grilovaný bílý chřest se salátem Caponata, bílou rajčatovou vodou a granátovým jablkem
  • 1. Houbové ragú se smrži, kotrčem a liškami s bramborovými gnocchi s medvědím česnekem a páleným bílým chřestem
  • 2. 140g Sicilský salát Caponata se zprudka pečeným mečounem a omáčkou z pečených červených paprik
  • 3. Vanilkový mousse s jahodovým kompotem a pistáciovým korpuse
Sobota 20.4.2024
  • OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 23:00 HOD.
Neděle 21.4.2024
  • OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 22:00 HOD.
Pondělí 22.4.2024
  • Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
  • 1. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
  • 2. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
  • 3. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Úterý 23.4.2024
  • 1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
  • 2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
  • 3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
  • 4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Středa 24.4.2024
  • 1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
  • 2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
  • 3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
  • 4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Čtvrtek 25.4.2024
  • 1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
  • 2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
  • 3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
  • 4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text