Dnes: 11–15 a 16:30–23:00
- Pondělí: 11–15 a 16:30–23:00
- Úterý: 11–15 a 16:30–23:00
- Středa: 11–15 a 16:30–23:00
- Čtvrtek: 11–15 a 16:30–23:00
- Pátek: 11–15 a 16:30–23:00
- Sobota: 12–15 a 16:30–23:00
- Neděle: 12–15 a 16:30–22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pátek 19.4.2024
-
Grilovaný bílý chřest se salátem Caponata, bílou rajčatovou vodou a granátovým jablkem
-
1. Houbové ragú se smrži, kotrčem a liškami s bramborovými gnocchi s medvědím česnekem a páleným bílým chřestem
-
2. 140g Sicilský salát Caponata se zprudka pečeným mečounem a omáčkou z pečených červených paprik
-
3. Vanilkový mousse s jahodovým kompotem a pistáciovým korpuse
Sobota 20.4.2024
-
OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 23:00 HOD.
Neděle 21.4.2024
-
OTEVŘENO 12:00 - 15:00 | 16:30 - 22:00 HOD.
Pondělí 22.4.2024
-
Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
-
1. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
-
2. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
-
3. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Úterý 23.4.2024
-
1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
-
2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
-
3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
-
4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Středa 24.4.2024
-
1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
-
2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
-
3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
-
4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy
Čtvrtek 25.4.2024
-
1. Salát z míchaného syrového chřestu s ředkvičkami, divokými bylinkami a dresinkem z podmáslí a máty
-
2. Sous vide vepřový bok marinovaný v lanýžovém aroma s ragú z kedlubny, bílého chřestu a kačenkami, bylinkový olej
-
3. Těstoviny orecchiette s dušenými chobotničkami v rajčatové omáčce s fenyklovým semínkem, chilli a cizrnou
-
4. Studená krupicová kaše „dal sifone“ s rebarborovým kompotem s jahodami a drobenkou s lískovými ořechy