Dnes: 12:00 – 22:30
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 00:00
- Neděle: 12:00 – 22:30
Neděle 1.10.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 2.10.2023
-
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 13791028 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z KRKOVICE, restované zelené fazolky, pečená brambora, česnekový dip (bez lepku) 7910162 Kč
-
2. 1. PŠENIČNÁ TORTILLA S KUŘECÍMI STRIPSY, zelným salátem a sýrem cheddar, smažené hranolky, pikantní majonéza, malý zeleninový salát 1379148 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece, pečené na česneku, cibuli a kmínu, dušené zelí, bramborový knedlík 1379145 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A BAZALKOVÝM PESTEM, restované na šalotce s žampiony, olivovým olejem, česnekem a bílým vínem, strouhaný Parmezán 13710142 Kč
Úterý 3.10.2023
-
Dýňový krém s krutony 13791028 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: WOK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ s bambusovými výhonky, karotkou, bílým zelím, a praženými arašídy, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 7891012162 Kč
-
2. 1. GRATINOVANÁ KUŘECÍ PRSA slaninou a sýrem s modrou plísní, podávaná s pečenými americkými bramborami ve slupce, přírodní omáčka, pažitkový dip (bez lepku) 79148 Kč
-
3. 2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřového masa, připravený na cibuli s kysaným sudovým zelím a smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 137910145 Kč
-
4. 3. OPEČENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vařenými bramborami sypanými sekanou pažitkou, přelitými máslem, naše tatarská omáčka 13710142 Kč
Středa 4.10.2023
-
Fazolová s párkem 1367928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA NA LIŠKÁCH pomalu dušená přes noc, podávaná v krémové omáčce s restovanými liškami, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 7910162 Kč
-
2. 1. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM A SUŠENÝMI RAJČATY v krémové omáčce s čerstvým špenátem, hoblinky sýru Gran Moravia 1379148 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ KARBANÁTEK z vepřového masa, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka 137910145 Kč
-
4. 3. KUŘE ALA BAŽANT, pečené kuřecí čtvrtky se slaninou a divokým kořením, dušené bílé zelí, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 137910142 Kč
Čtvrtek 5.10.2023
-
čočková s párkem 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, pečená falešná telecí svíčková na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, u nás připravený karlovarský knedlík, brusinky 137910162 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK SE SÝREM EMENTÁL, se sušenou šunkou a čerstvou bazalkou, mléčná bramborová kaše s máslem, Coleslaw 137910148 Kč
-
3. 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM, listy římského a holandského salátu s ančovičkovým dresinkem, krutony a hoblinkami parmezánu, plátky světlé bagety, vařené vejce 1347145 Kč
-
4. 3. ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ LEDVINKY, restované ledvinky s kořenovou zeleninou, zjemněnou opočenskou smetanou, pečená rýže (bez lepku) 710142 Kč
Pátek 6.10.2023
-
Cuketový krém s krutony 167928 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PANENKA NA PEPŘI připravená do růžova, podávaná s jemnou bramborovou kaší se smetanou a máslem, silná omáčka demi glace se zeleným pepřem, karamelizovaná červená cibule (bez lepku) 7910162 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, vídeňský bramborový salát se slaninou, dijonskou hořčicí a vinným octem, citrón 137148 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČERNÉM PIVU připravené z vyzrálého krku na nízkou teplotu přes noc, opečené halušky, smažená vídeňská cibulka 1379145 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY PENNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, kořenové zeleniny a tomat, sypané strouhaným sýrem parmezán a petrželkou 137912142 Kč
Sobota 7.10.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.