Dnes: 08:00 – 23:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 11:00 – 00:00
- Neděle: 11:00 – 22:30
Úterý 28.1.2025
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Gulášová z hlívy ústřičné s bramborami 169
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ NUDLIČKY PO NÁMOŘNICKU dušené hovězí nudličky z kýty s protlakem a červeným vínem, pečená Basmati rýže (bez lepku) 79183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ NUDLIČKY „GYROS“ pečené kuřecí nudličky v gyros koření s cibulí, zeleninový cous cous, studená omáčka Tzatziki 17910172 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ HERMELÍN v trojobalu podávaný s vařenými pažitkovými brambory, naše tatarská omáčka 13710163 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A PESTEM ZE SUŠENÝCH TOMAT s listy čerstvého špenátu, restovanou pancettou a česnekem, strouhaný sýr Parmazán 13712163 Kč
Středa 29.1.2025
-
Rajčatová s kukuřicí (bez lepku) 7910
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA NA VÍNĚ dušená vepřová líčka na červeném víně a kořenové zelenině, pečené mladé brambory marinovaná cibulka (bez lepku) 7910183 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ PLÁTEK s Chorizem, zeleninou a sýrem Cheddar, pečená rýže s mladou cibulkou, přírodní omáčka, zeleninový salát s olivami (bez lepku) 7910172 Kč
-
3. 2. BRYNDZOVÉ HALUŠKY A PEČENÁ UZENÁ KRKOVICE, u nás připravené halušky míchané s ovčím sýrem bryndza, podávané s pečenou uzenou krkovicí na medu 137910163 Kč
-
4. 3. SMAŽENÁ TRESKA ŠEDÁ v chlebové strouhance s kmínem, vařené máslové brambory sypané pažitkou, naše tatarská omáčka 1347912163 Kč
Čtvrtek 30.1.2025
-
Valašská kyselice s kysaným zelím, klobásou a bramborami 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA pečená v dijonské hořčici a bylinkách, risotto z rýže Arborio s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty (bez lepku) 791012183 Kč
-
2. 1. SALTIMBOCCA Z KUŘECÍCH PRSOU plněná kuřecí prsa sušenou šunkou a listy šalvěje, krémová citrónová omáčka, smažené bramborové plátky, polníčkový salát (bez lepku) 379172 Kč
-
3. 2. VÍDEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravený na cibulovém paprikovém základu, s rajčatovým protlakem, podávaný s houskovým knedlíkem, sypaný vídeňskou cibulkou 1379163 Kč
-
4. 3. SMAŽENÝ KVĚTÁK podávaný s vařenými petrželovými bramborami přelitými máslem, naše tatarská omáčka 1379163 Kč
Pátek 31.1.2025
-
Bramborový krém s pórkem 17942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ HOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU, přes noc tažená květová špička s krémovou koprovou omáčkou a pečenými mladými brambory (bez lepku) 79183 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ PLÁTEK S MOZZARELLOU, rajčaty a sušenou šunkou, máslová bramborová kaše, přírodní omáčka (bez lepku) 7910172 Kč
-
3. 2. ZAPEČENÝ LILEK S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, kořenové zeleniny a drcených rajčat, špenátový cous cous 17910163 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ ŠUNKOFLEKY restovaná šunka od kosti na cibulce, zapečená se smetanou a vejci, kyselá okurka 137910163 Kč
Sobota 1.2.2025
-
česnečka se sýrem, šunkou a zeleninou 6791065 Kč
-
1. 1. BURGER S VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM připraveným v BBQ omáčce, zapečený se sýrem Cheddar, červenou cibulí a papričkami Jalapenos, steakové hranolky, pikantní majonéza 137910225 Kč
-
2. 2. DUŠENÁ HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA na pepři, podávaná se smetanovým špenátem a u nás připraveným karlovarským knedlíkem 13710225 Kč
Neděle 2.2.2025
-
česnečka se sýrem, šunkou a zeleninou 6791065 Kč
-
1. 1. BURGER S VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM připraveným v BBQ omáčce, zapečený se sýrem Cheddar, červenou cibulí a papričkami Jalapenos, steakové hranolky, pikantní majonéza 137910225 Kč
-
2. 2. DUŠENÁ HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA na pepři, podávaná se smetanovým špenátem a u nás připraveným karlovarským knedlíkem 13710225 Kč
Pondělí 3.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.