Dnes: 09:30 – 16:00
- Pondělí: 09:30 – 16:00
- Úterý: 09:30 – 16:00
- Středa: 09:30 – 16:00
- Čtvrtek: 09:30 – 16:00
- Pátek: 09:30 – 16:00
- Sobota: ––––––––––––––
- Neděle: ––––––––––––––
Úterý 16.12.2025
-
Polévka: Hrachová polévka (gluten-free) alergeny: lepek Hrachová polévka se zeleninou (Mlýn Podhora), vepřovou kýtou (Třemošná), pečenými krutony (volitelné) a petrželkou. Pozn. : bez krutonů je polévka bezlepková.
-
1. Bokkeumbap (i 🌱vege, lze vegan) alergeny: lepek, rybí omáčka v kimchi, vajíčko, sezam, mléko Korejské jemně pikantní risotto se zeleninou (cuketa, paprika mix, cibule a mrkev) (Mlýn Podhora), tradičním kimchi / vegan ki
-
2. Dak-galbi alergeny: sójová omáčka, sezam, rybí omáčka v kimchi Jemně pikantní kuřecí špalíčky bez kostí (Klatovy) se zeleninou (batáty (volitelné), mrkev, zelí), rýžovými koláčky a korejským chilli. Podáváme s rýží a tradičním k
Středa 17.12.2025
-
Polévka: Doenjang-guk (🌱vege, gluten-free) alergeny: sója, vajíčko Vegetariánská polévka s miso pastou, zeleninou (cuketa, lilek, žampiony, hlíva, paprika, brambory), tofu a vajíčkem (BIO, farma Buč).
-
1. Kadicha (i 🌱vegan) alergeny: sójová omáčka Lilek po korejsku připravovaný dle speciálního rodinného receptu se zeleninou (paprika, rajče), vepřovou kýtou (Třemošná) a korejským kořením. Podáváme s rýží a lehce pikantním
-
2. Kkanpunggi alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam Ručně 2x smažené na čerstvém oleji kousky z kuřecích špalíčků (Klatovy) obalené ve speciální korejské jemně pikantní omáčce. Podáváme s rýží a korejským lehce pikantním zeleninový
Čtvrtek 18.12.2025
-
Polévka: Kuřecí polévka s trhaným těstem alergeny: lepek, smetana Kuřecí polévka s domácím trhaným těstem, zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podpora), kuřecími prsy (Klatovy), zakysanou smetanou (volitelné) a petrželkou.
-
1. Cheese kimchi quesadillas (i 🌱vege) alergeny: lepek, sójová omáčka, sezam, vajíčko, rybí omáčka v kimchi Tortilla plněná lehce pikantní korejskou náplní z rýže, anglické slaniny (Třemošná), zeleniny (paprika, cuketa), s
-
2. Pork kimchi alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, sezam Jemně pikantní vepřová krkovice (Třemošná) s tradičním kimchi, tofu, korejským chilli a jarní cibulkou. Podáváme s rýží a kimchi dle aktuální nabídky.
Pátek 19.12.2025
-
Polévka: Tom yum (🌱vegan, gluten-free) alergeny: sója Veganská polévka se zeleninou (žampiony, paprika, cuketa, mrkev, brokolice), tofu, kokosovým mlékem, citrónovou trávou a limetkou.
-
1. Golubce (gluten-free) alergeny: lepek v chlebu Zelné závitky plněné mletým masem mix (50% hovězí, 50% vepřové) (Plasy) se zeleninou (mrkev, brambory) (Mlýn Podhora). Podáváme s petrželkou (volitelné), česnekem (volitelné), lehký
-
2. Cheese buldak alergeny: sójová omáčka, rybí omáčka v kimchi, sezam, mléko, lepek Pikantní zapečená kuřecí prsa a špalíčky (Klatovy) s korejskou chilli pastou, čerstvým zázvorem, rýžovými koláčky, farmářským medem (Horažďovice) a
Sobota 20.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















