Dnes: 08:00 – 23:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 11:00 – 00:00
- Neděle: 11:00 – 22:30
Úterý 16.12.2025
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Brokolicový krém, fritátové nudle 13791042 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA S LIŠKOVOU OMÁČKOU, podávaná s mačkaným bramborem, jarní cibulka 137910183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK ZAPEČENÝ SE ŠUNKOU A HERMELÍNEM, mladou cibulkou, smažené hranolky, přírodní omáčka, naše tatarská omáčka (bez lepku) 7912172 Kč
-
3. 2. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO ALA BAŽANT, pečené stehno s divokým kořením, dušené bílé zelí, houskový knedlík 137910163 Kč
-
4. 3. KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK S VEPŘOVÝM MASEM, smažený ve slunečnicovém oleji, bramborová kaše s máslem a pažitkou, kyselá okurkou 137910163 Kč
Středa 17.12.2025
-
Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi 136942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: NOKY S KOUSKY PANENKY NA HOUBÁCH, bramborové noky s restovanými kousky panenky v krémové omáčce s houbami a tymiánem, cherry rajčata, parmazán 13710183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SOTÉ NA KARI SE ŽAMPIÓNY, restované kuřecí nudličky s pórkem, žampiony, cibulí a bílým vínem, pečená rýže (bez lepku) 379172 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ SÝR GOUDA podávaný s vařenými pažitkovými bramborami přelité máslem, domácí tatarka 13710163 Kč
-
4. 3. BRYNDZOVÉ HALUŠKY S PEČENÝM UZENÝM A SMAŽENOU HLÍVOU, halušky míchané s ovčím sýrem bryndza, smažená hlíva, uzená plec 300g 163, - 137910163 Kč
Čtvrtek 18.12.2025
-
krémová dýňová s krutony 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ NUDLIČKY PO PRACHATICKU S JÁTRY, dušené hovězí špice s vepřovými játry a houbami, žemlový knedlík s libečkem 1379183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEK V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, smažená kuřecí prsa ve strouhance s parmazánem, bramborová kaše, rajčatový salátek s majonézou 13679172 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ RAŽNIČI, grilované plátky vepřové pečeně sypané cibulí, vařené pažitkové brambory, přírodní omáčka, hořčice (bez lepku) 7910163 Kč
-
4. 3. PENNE S OMÁČKOU ARRABIATA A KUŘECÍM MASEM, s rajčaty, šalotkou a chilli, hoblinky parmezánu, rukola 13712163 Kč
Pátek 19.12.2025
-
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 13942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TÁBORSKÁ BAŠTA s dušeným zelím, uzená krkovice, pečená plec na česneku s kmínem, opečená klobáska, houskový knedlík, náš bramborový knedlík 137910183 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK SE SLANINOU A ŽAMPIÓNY, grilovaný kuřecí plátek v přírodní omáčce se slaninou a žampióny, bramborové krokety 137172 Kč
-
3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ V PANKO STROUHANCE NA „CAESAR“ SALÁTU, smažené kuře v křupavé strouhance z bílého pečiva, římské listy s ančovičkovým dresinkem, pečivo, vejce 134710163 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ FLEKY S RESTOVANÝM UZENÝM na cibulce, s muškátovým oříškem, smetanou a vejci, kyselá okurka 13710163 Kč
Sobota 20.12.2025
-
1. 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379185 Kč
-
2. 2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379225 Kč
Neděle 21.12.2025
-
1. 1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379185 Kč
-
2. 2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379225 Kč
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















