Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 24:00
- Sobota: 11:00 – 24:00
- Neděle:
Menu: 11:00 – 14:00
Pondělí 10.2.2025
- Objednat jídlo online 10:00 - 15:00
-
Polévka
-
1. Čoková s klobásou a krutony
-
2. Hlavní chody
-
3. Dlouze tažená vepřová líčka na kořenové zelenině a červeném víně servírované s jemnou bramborovou
-
4. kaší, zdobené zeleninovými chipsy
-
5. Pomalu dušené nudličky z hovězího hrudí připravované s nakládanou okurkou, vajíčkem, slaninou a
-
6. klobásou na způsob španělských ptáčků servírované s houskovým knedlíkem
-
7. Kousky kuřecích prsíček připravované s restovanou zeleninou a kokosovým mlékem na kari, servírované s rýží
-
8. 150g Filírovaná vepřová panenka plněná sušenými rajčátky, balená ve slanině, servírovaná na bramborových nočcích prohozených se smetanovou omáčkou s bylinkami a sušenými rajčátky, zdobená rukolou a parmezánem
-
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, olivami, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
-
10. Smažený květák servírovaný s mačkanými brambory s jarní cibulkou a máslem, tatarská omáčka
-
11. Menu
-
12. Čoková s klobásou a krutony
-
13. Dlouze tažená vepřová líčka na kořenové zelenině a červeném víně servírované s jemnou bramborovou
-
14. kaší, zdobené zeleninovými chipsy
Úterý 11.2.2025
-
Polévka
-
Krkonošské kyselo s hříbky, bramborem a rozšlehaným vajíčkem
-
Krkonošské kyselo s hříbky, bramborem a rozšlehaným vajíčkem
-
1. Hlavní chody
-
2. Tradiční slepička připravovaná na paprice servírovaná s jemnou omáčkou a tarhoňou
-
3. s restovanou paprikou
-
4. 180g Sekané biftečky gratinované s goudou, servírované s hranolky a koktejlovou omáčkou
-
5. Dozlatova pečená uzená krkovička, servírované s dušeným sladkokyselým zelím v bramboráku
-
6. Pomalu dušené jelení ragú připravované s kořenovou zeleninou, houbami a brusinkami, servírované s restovanými bylinkovými špeclemi
-
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, klobásou, cibulkou, kozími rohy, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
-
8. Mix listových salátů s čočkou, červenou cibulkou a hořčičnou zálivkou zdobený, křepelčím vajíčkem a slaninovým chipsem
-
9. Menu
-
10. Tradiční slepička připravovaná na paprice servírovaná s jemnou omáčkou a tarhoňou s bylinkami
-
11. a restovanou paprikou
Středa 12.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Čtvrtek 13.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pátek 14.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Sobota 15.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 16.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.